Despre MarCor-Prim


Compania Marcor-Prim a fost infiintata in anul 2005. In zilele de azi firma noastra
joaca un rol definitiv in productia de mobilier individual pentru bucatarii. Ca urmare a permanentei dezvoltari tehnologice, datorita investitiilor moderne si a profesionistilor inovatori este capabila sa rezolve si asteptarile celor mai pretentiosi clienti. Prosperitatea firmei noastre pe linga o echipa profesionista si o tehnologie de ultima generatie este rezultatul efortului continuu catre o productie de calitate – de aceea MarCor-prim a devenit sinonima mobilierului de calitate. Principalele tipuri de activitate a companiei: Marcor-Prim - este o companie cu preturi mici si nivel de conefectionare foarte ridicat. Noi oferim o gama larga de mobila, ce poate infeplini dorintele oricaruia. Mnagerii nostri sunt in stare sa va ajute cu cele mai grele intrebari. Toata mobila noastra este confectionata din lemn ecologic.

DE CE ALEGETI MARCOR-PRIM S.R.L.

Garanția prețului
Compania noastră garantează clienților un preț corect și competitiv pe piată pentru mobila la comandă realizată. Cere o cotație de preț acum pentru a te convinge !

Garanția serviciului
Mobilierul la comandă realizat în fabrica noastră beneficiază de toată atenția cuvenită, nicio piesă de mobilier nu iese din producție fără realizarea controlului de calitate.

Garanția calității
Produsele de mobilier realizate de către noi beneficiază de o garanție de minim 2 ani. Oferim servicii de post-garanție pentru mobila la comanda tuturor clienților noștrii.

12 Ani de experienta

EXPLORAREA INDUSTRIEI NOASTRE

Colt de bucatarie set

Bucatarii

Dulapuri

Perete

Dormitoare

Antreuri

Mobila pentru BAR/RESTAURANT

Sisteme de garderoba

Atenție

Fabricarea de mobilier personalizat proiectat este important pentru spațiile de lucru și de viață. Dacă plasați o comandă mobilier de design mai bine cu un profesionist cu experiență. Cumparam mobilier de-a gata, care se potrivește perfect în magazin pentru interior și să îndeplinească toate dorințele cumpărătorului, este practic imposibil. Un mobilier de tipic nu se poate aplica pentru a vă în dimensiune, localizarea și numărul de rafturi, să fie mai ușoare decât ar trebui, sau culoare greșită. La mobilierul în cameră vă rugăm ochii și utilizate cu eficiență maximă, face mobilier la comandă - este mai rapid și mai ușor decât în căutarea pentru cumpărături ideală.